logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Goal! magazine 07-2011

Goal! Magazine is het tijdschrift voor de jonge voetbalfanaat. Er wordt niet al te veel ingegaan op de grote-mensenpraat, zoals technieken, tactieken en de beste opstellingen, maar eerder over coole tips en trucs, de lolligste voetbalhumor, interviews en besprekingen van voetballers en leuke wedstrijden. En vooral veel leuke strips van een enkele pagina. Een lekker blad dus om even kort in te lezen, en daarna direct weer een bal te gaan trappen op het veld. Wat staat er deze maand allemaal in?

Als eerste, en belangrijkste gadget: er zit een heuse Goal! strandvoetbal bij het tijdschrift! Zo kun je ook lekker op het strand voetballen. Bovendien bespreekt Goal! 8 bijzondere feiten over de Eredivisie en vind je er een overzicht van alle oefenwedstrijden.

Goal! vraagt een aantal voetballers het hemd van het lijf± Christiano Ronaldo, bijvoorbeeld. En je leest alles over Wayne Rooney.

Om de vakantiemaand goed door te komen vind je een voetballer-erger-je-niet in het blad, maar ook een aantal boeiende voetbalpuzzels. Weet jij ze allemaal op te lossen? Als je hier al denkt geluk te hebben, moet je ook eens een gokje wagen met de wedstrijden die in het blad staan. Je knut er een heuse Goal! schoolagenda mee winnen, het nieuwe shirt van jouw club, een voetbal dvd en geweldige boeken.Voetbalspel voor onderweg: Voetballer-erger-je-niet

Goal! Magazine, Z-Press
Prijs: 3,25 euro


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.