logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Gevulde pannenkoeken van Jan Pannenkoek


Op zoek naar een leuke, bijzondere snack voor de lekkere of stevige trek? Eentje die ook nog eens erg lekker is? Zoek dan niet verder, en probeer de gevulde pannenkoeken van Jan Pannenkoek! Eerder al mochten wij de kant-en-klare pannenkoeken van JAN Pannenkoek uitproberen. Die kun je vinden in het koelschap. Ons hart was daarmee meteen een beetje gestolen. Lekkerder kan ik ze zelf niet bakken!

De gevulde pannenkoeken moet je echter niet zoeken in het koelschap. Als ze daar liggen, liggen ze fout. Ze horen namelijk in het vriesvak! Je vind de kleurrijke doosjes in drie varianten: Chocolade, Appel en Suiker. In ieder doosje zitten vijf strak opgerolde pannenkoeken, ieder weer netjes verpakt in cellofaan. En daardoor kun je d’r snel eentje pakken en bij je steken voor je op pad gaat, voor bij je lunchtrommel, of aan je kinderen meegeven als ze naar school gaan.

Zoals gezegd zijn de pannenkoeken strak opgerold. Daardoor kun je ze overal en altijd opeten zonder te hoeven knoeien. En ja, natuurlijk kun je ze ook gewoon thuis opeten, met mes en vork, als dat ‘je ding’ is! En het leuke van pannenkoeken is: je kunt ze zowel warm als koud eten. Warm ze een minuutje op in de magnetron, of pak ‘m gewoon uit om ‘m op te eten… in anderhalf uur is de pannenkoek helemaal op kamertemperatuur.

Niet alleen thuis aan tafel, ook onderweg biedt JAN pannenkoeken met de nieuwe gevulde pannenkoek een heerlijk tussendoortje! En de smaak? Heerlijk! Zoals je kunt lezen in onze recensie voor de ‘standaard’ JAN pannenkoek: die is erg smakelijk, en doet niet onder voor een zelfgebakken pannenkoek. Welnu: die smaak is hetzelfde. Maar dan uit de vriezer, gevuld met suiker, chocolade of appel. Welke nu de lekkerste is? Ons testpanel kwam merendeels uit op de chocolade. Op de tweede plaats de suikerpannenkoek, als derde de appel. Die derde plek was overigens unaniem: de vulling, die een beetje lijkt op appelcompote, was iets te veel gebonden en daardoor was het mondgevoel niet optimaal. Het midden van de chocoladepannenkoek is gevuld met een chocoladepasta, die zowel warm als koud heerlijk zacht is.

Variëren met JAN
Met de heerlijke vulling van appel, suiker of choco heb je met de gevulde JAN Pannenkoeken een heerlijk tussendoortje of traktatie in handen. Naast pannenkoeken bakt JAN ook heerlijke poffertjes, American pancakes, meergranenpannenkoeken en pannenkoeken met kaas of spek. Wil je eens variëren met je pannenkoek en het beleg, kijk dan eens voor inspiratie en recepten op www.janpannenkoeken.nl of op Facebook.

Verkrijgbaarheid
JAN’s gevulde pannenkoeken zijn te koop bij Jumbo Supermarkten en C1000, je vindt ze in het vriesvak! Ze zijn per stuk verpakt en er zitten vijf stuks in een verpakking. De consumentenadviesprijs van de diepvriespannenkoeken is € 2,99. De andere producten van JAN pannenkoeken zijn naast Jumbo en C1000 ook verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Plus en alle regionale supermarktketens.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.