logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Geronimo Stilton 49: Een monsterlijk mysterie

De familie Duistermuis is ten einde raad: het Ding (het monster dat in de slotgracht van het Schedelslot woont) heeft last van liefdesverdriet! Hij wil niet meer eten, ziet er lijkbleek uit en doet niets anders dan zuchten en steunen… Duifje is tot alles bereid om hem te helpen, zelfs als dat betekent dat ze op onderzoek uit moet gaan in de befaamde en lugubere Horrywood Studios!

Dat Geronimo Stilton niet de enige schrijver is in de stad mag al duidelijk zijn. Al eerder liet Duifje Duistermuis hem een manuscript lezen wat ze had geschreven. Ook dit avontuur is van haar hand, hoewel het in dit geval waargebeurd blijkt te zijn. Hoe spannend! We krijgen in dit verhaal dan ook een echt inkijkje in de wereld van Duifje Duistermuis en de Horrywood Filmindustrie. Ben jij ook zo benieuwd hoe ze al die spannende films maken? Duifje zal er zeker achter komen in dit spannende boek, vol slijmerige monsters, gruwelijke glibberaars en de snotterigste snottebellen. Hoewel Stilton weinig te doen heeft gehad met dit verhaal is het toch geheel in stijl. Denk dus aan veel illustraties die niets aan het toeval overlaten, schrikbarende onthullingen en natuurlijk een goede afloop. Een schitterend boek voor de fans van Geronimo Stilton, die wel wat spannenders kunnen gebruiken dan een een avontuur in een vreemde omgeving. Verwacht mummies, monsters, spinnen en gedrochten in dit monsterlijke mysterie!

Geronimo Stilton 49: Een monsterlijk mysterie
Baeckens Books, november 2011, 128 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9.95 euro. ISBN: 9789054617884


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Lees ook: Wie is de echte schrijver van Geronimo Stilton Wie is de illustrator van Geronimo Stilton Interview met Geronimo Stilton Lees al onze recensies van Geronimo Stilton

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.