logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Gekke dingen die klanten in boekwinkels zeggen, Jen Campbell


9789045314969_fcovr gekke dingen die klanten in boekwinkels zeggen

Het pocketboekje gekke dingen die klanten in boekwinkels zeggen is een bonte verzameling van anekdotes van de bijzondere ervaringen en vragen die verkopers en eigenaren van boekwinkels voor hun kiezen krijgen. Deze vragen variëren van de prijs naar kniekousen tot klanten die verschillende voorwerpen aan de boekwinkel werden verkopen. Leuke stukjes, kort en krachtig. Zo lees je supereenvoudig snel een paar verhaaltjes, en pak je het boek ook zo weer op om er nog een paar te lezen.

Het boekje gekke dingen die klanten in boekwinkels zeggen is geschreven door Jen Campbell. Zij werkt in de Engelse boekwinkel Ripping Yarns Bookshop. Alle anekdotes zijn dus vertaald uit het Engels. Nu is dat in dit geval helemaal geen probleem, en is het ook erg leuk gedaan. Tussen de fragmenten door staan grappige illustraties, eenvoudig getekend met zwarte pen. Deze breken de pagina’s prima, waardoor je prettiger leest door de grappige fragmenten.

Gekke dingen die klanten in boekwinkels zeggen, Jen Campbell
BBNC Uitgevers, juli 2013, 122 pagina’s, paperback.
Prijs: 9,95 euro. ISBN: 9789045314969


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.