logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Geef kinderen een gepersonaliseerde lunchtrommel en drinkbeker met Orange Rebel

recensie OrangeRebel lunchboxen-6726

Vanaf dit jaar is Nederland een nieuw merk rijker: Orange Rebel. Een creatieve kinderlijn, dat begint met kleurrijke lunchboxen en drinkbekers. Maar met een creatieve inslag, want deze bekers en trommels personaliseer je echt in een handomdraai. Daardoor zijn je kinderen hun trommel en beker nooit kwijt in de klas, maar kun je ook een leuke eigen boodschap meegeven aan je kinderen als je daar een keer zin in hebt. De lunchproducten van Orange Rebel doen dat op een heel eenvoudige manier. Laten we eerst even kijken naar de trommel en de beker zelf.

De basistrommel en beker kun je bestellen in het felblauw, roze of oranje. De beker is dubbelwandig plastic, maar is geen thermosbeker. De dop is eenvoudig door kinderhanden los te draaien: op de bovenkant zit namelijk een driehoekige vorm, die een mooie houvast geeft. In de binnenkant van de dop zit een rubber ring, waardoor hij netjes lekvrij afdicht. Als je de binnen-en buitenbeker stevig in elkaar draait kan hij gewoon in de vaatwasser. Het dubbelwandige systeem zorgt er voor dat je ze uit elkaar kunt draaien in een binnenbeker en een buitenbeker. Daarin kun je een velletje papier schuiven. Dat kan een vooraf besteld sjabloon zijn, die je met naam kunt laten afdrukken op de site van Orange Rebel, maar is later eenvoudig te vervangen door een eigen creatie.

recensie orange rebel-6728De lunchtrommel is een heel bijzonder exemplaar. Het deksel klik je een eenvoudig en snel op het doosje. Zonder al te veel moeite. Zelf kon ik nauwelijks geloven dat het deksel er al goed op zat, zo soepel ging het, maar na een paar uur kwam het brood er nog vers uit. Applaus! De trommel heeft bovendien twee schapjes, waardoor je het kunt opdelen in drie delen. Zo kun je bijvoorbeeld een pakje drinken in de trommel stoppen, wat fruit, kleine stukjes gesneden groenten, of iets anders lekkers, zonder dat je kinderen die kleine lekkernijen tussen het brood uit moeten vissen. Ook de trommel is te personaliseren. Op het deksel zit een doorzichtig plaatje, dat je kunt uitschuiven. Daaronder kun je een plaatje schuiven. Je begint natuurlijk met het meegeleverde vel dat je zelf hebt mogen ontwerpen, maar later kun je die ook vervangen door een eigen afdruk of persoonlijke boodschap. Denk er wel aan dat je deze weghaalt voor je hem afwast in de vaatwasser, want daar is hij net niet tegen bestand. Door het schuifsysteem is het deksel overigens zwaarder dan de lege trommel. maar dat doet niets af aan het systeem.

Ontwerpen in een handomdraai

Met Orange Rebel kunnen kinderen en ouders in een handomdraai een unieke en persoonlijke lunchbox of beker ontwerpen. Door een schuifsysteem kan het plaatje keer op keer veranderd worden. Knutsel of teken zelf iets cools óf kies op de website van Orange Rebel een van de vrolijke templates uit en voeg teksten en foto’s toe. Eindeloos creëren en inspelen op leuke thema’s als verjaardagen, vakantie, Halloween, Sinterklaas en Kerst.

Orange Rebel

Geeske Burema en Dorien van Haselen begonnen twee jaar geleden met het aanbieden van gepersonaliseerde bordjes via Kijkmijne.nl. Dit concept bleek uniek in Nederland en groeide steeds verder uit. Al snel ontstond het idee voor Orange Rebel, waarmee de twee ondernemers het zelf ontwerpen van lunchboxen en bekers voor iedereen bereikbaar én betaalbaar willen maken.

Kijk voor meer informatie op www.orangerebel.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.