logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Frutselprutselknutselen op reis, Kirsten Fabinski en Christopher Fellehner

frutsenprutselknutselen op reis Frutselprutselknutselen op reis is een geweldig leuk doeboek voor kinderen die bijvoorbeeld op reis gaan. Op iedere pagina vind je wel weer een andere opdracht die je kunt maken, en omdat het zo’n dik boek is kun je voor iedere situatie ook wel iets vinden. Voor als je gaat kamperen, naar een stad gaat, een hotel, of je de natuur in gaat, door veel landen reist… voor iedere situatie kun je wel iets vinden. En daarnaast vind je nog een heleboel andere dingen die je kunt invullen of opschrijven, zoals ‘De grootste onrechtvaardigheid van deze vakantie’ of ‘Dit vond ik het lekkerst’. Hoe je antwoord geeft op alle vragen is helemaal aan jou. Op de pagina’s staan alvast een paar leuke illustraties getekend. Op ‘Dit vond ik het lekkers’ zie je bijvoorbeeld een lijntekening van een bord met bestek ernaast. Hoe ga je verwoorden wat je het lekkerst vond? Ga je tekenen, schrijven, plak je een etiket van een blik, of een stukje van de menukaart? Langzaam maar zeker zal je hele Frutselprutselknutselen boek vol raken met allerlei tekeningen, woorden en plaksels. Dit leuke knutselboek is heerlijk veelzijdig. Wij raden je ook aan om hem niet van voor tot achter door te werken, maar er kriskras doorheen te gaan. Maar ook dat is helemaal aan jou om te bepalen! Er is in ieder geval genoeg te doen en te beleven: van vragen tot tekeningen, van kleuropdrachten tot spelletjes. De vormgeving is eenvoudig, zwarte lijntekeningen op wit papier, e het papier zelf is ook heel prettig om op te werken. Het is wat grover papier, zodat je ook met (kleur)potlood genoeg grip hebt om kleur af te geven. Een echte aanrader voor de aankomende vakantie, want dit boek zal je niet alleen de vakantie door helpen, maar wordt uiteindelijk ook een heel persoonlijk souvenir aan je vakantieperiode.

Informatie

Frutselprutselknutselen op reis, Kirsten Fabinski en Christopher Fellehner Schuyt België, 228 pagina’s, paperback. Prijs: 13,99 euro. Leeftijd: vanaf 6 jaar. ISBN: 9789059086265

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.