logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Fotokaarten – Groot worden met Woezel en Pip


woezel-en-pip-groot-worden-met-woezel-pip-fotokaartenAls je eenmaal een kindje hebt gekregen, wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Maar wat groeien ze snel op! Het is dan ook helemaal niet raar dat trotse nieuwbakken ouders zo veel foto’s van hun kinderen maken. Dankzij de digitale fotografie veel meer dan ze ooit hebben gedaan. Want niet geschoten is altijd mis, en het maakt in feite niet uit of je \e\en foto schiet, of dertienduizend. Maar… wat was nu eigenlijk het eerste lachje? Waar zette je kindje z’n eerste stapjes? Dat weet je zonder meer met de babykaarten van Woezel en Pip. Daarop staan de leukste en belangrijkste momenten geschreven die er in een babyleventje gebeuren: een eerste lachje, maar ook bij de mijlpalen in het jonge leventje: z’n eerste weekje, eerste maand, drie maand oud, de eerste verkoudheid, en ga zo maar door. Het werkt heel eenvoudig: leg de kaart bij je kleintje, of laat je baby de kaart vasthouden, en maak er een foto van. Zo hoef je niet meer te werken met allerlei fotobijschriften bij het maken van je album, en is het voor ooms, tantes, vrienden en vrienden ook meteen duidelijk waarom je die specifieke foto hebt gemaakt. Een nadeel? Jazeker: vooral bij een ‘eerste’ moment ben je eigenlijk al te laat als je het kaartje er bij legt. En je moet altijd de kaartjes bij de hand houden! Maar een grappig en lief setje kaarten is het zeker. Ze zijn sfeervol gekleurd, met de plaatjes van de peutervriendjes Woezel en Pip erop. De set is geschikt voor zowel jongen als meisjes, en neemt je mee door alle hoogtepunten van het hele eerste jaar.

Informatie

Fotokaarten: Groot worden met Woezel en Pip Leopold, 35 losse kaarten. Prijs: 14,95 euro. Leeftijd: vanaf 0 jaar. ISBN: 9789025867164

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.