logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Speelgoed recensie: Fortnite Battle Royal Collection


Ben jij ook zo’n fanatieke Fortnite-speler? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Het spel is ontzettend populair en wordt ieder kwartaal weer beter, uitgebreider en leuker. Het is dan ook echt mega jammer dat je niet de hele dat bezig kunt zijn met Fortnite. Soms moet de computer gewoon uit. Maar het spelplezier hoeft dan niet te zijn afgelopen. Je kunt nu ook offline spelen met Fortnite, dankzij de Fortnite Battle Royal Collection van BOT-I!

Verschillende seasons

In de Fortnite Battle Royal Collection vind je actiefiguren uit de laatste seizoenen van Fortnite, die je daar kon sparen om mee te strijden. Nu zijn er dus een aantal van die figuren uitgewerkt in single packs, duo packs en squad packs. In iedere pack zit een complete character en één of meer wapens. Ze hebben ook allemaal de mogelijkheid om een rugzak of glider te bevestigen, zodat je alle accessoires kunt uitwisselen.

Verzamel ze allemaal

Er zijn in totaal 100 verschillende karakters te sparen – genoeg om een battle bus mee te vullen! Daarbij kun je ze stuk voor stuk in een unieke pose neerzetten op de meegeleverde lichtblauwe V-Buck. Wapens en accessoires zijn allemaal uitwisselbaar, zodat je een geweldige en unieke character kunt maken.

Ga direct naar Fortnite Battle Royal Collection op BOL.com.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.