logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Food en fun, Annabel Langbein

Eten hangt eigenlijk samen met gezelligheid. Een open huis, waar iedereen eigenlijk altijd aan kan schuiven. Maar die gasten wil je natuurlijk ook wel iets gezonds voorschotelen. Want jij en je gezin eten er ook aan mee, en iedereen moet gewoon goed en gezond door het leven gaan. Dat houdt iedereen vrolijk.

Verrassend en lekker

In het boek Food en Fun laat Annabel Langbein zien dat die twee zaken hand in hand gaan. Met eenvoudige, gezonde gerechten laat ze zien dat je in een handomdraai en met weinig handelingen heel verrassende en lekkere gerechten op tafel kunt zetten, Zo kun je Annabels magische bakmix gebruiken voor 1001 verschillende gerechten, waarbij ze er alvast tien aan je laat zien. En natuurlijk hoe je lekkere avondmaaltijden, snacks, ontbijtjes en lunches maakt, waar iedereen van mee kan eten. Denk daarbij aan verschillende salades met lam, zomerse salades, kiphapjes, honing-wortelmuffins, lekkere visburgers, en nog veel meer.

Voorbereiding

Naast de eenvoudige gerechten is er ook aandacht voor de voorbereiding van je keuken en je weekplanning. Als je eenmaal weet wat je gaat eten kun je daar al op inspelen. En met een paar slimme inkopen heb je voor veel van deze gerechten al een heel goede basis in huis, zodat je alle kanten op kunt. Naast de keukentips is er ook ruimte voor een momentje van bezinning. Hoe je zelf je eigen groenten kweekt bijvoorbeeld, in je eigen tuin, en hoe je meer plezier in je leven kunt krijgen. Een compleet plaatje, waar je niet omheen kunt. Smakelijk eten!

Food en fun, Annabel Langbein
van Dishoeck, juni 2014, 160 pagina’s, paperback.
Prijs: 17,50 euro. ISBN: 9789000339785


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.