logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Flutterbye Flying Fairy, Spin Master


Flutterbye Flying Fairy

De Flying Fairy is echt een geweldig leuk stuk speelgoed voor meiden (sorry voor het neerbuigende ‘stuk speelgoed’, het is echt positief bedoeld). Het is een geweldig tegengewicht voor alle technische gadgets en speelgoed voor jongens, maar ook de Flying Fairy zal de nodige magische aantrekkingskracht hebben op jongens, dat is zeker.

Waarom? Deze fee kan echt vliegen! Op haar lichaam zitten de nodige vleugels en propellers. Om genoeg energie te hebben om te kunnen vliegen zul je haar eerst moeten opladen. Dat doe je op het vrolijk vormgegeven basisstation, waar 6x AA-batterijen in moeten. Met een kabeltje prik je de fee vast (de stekker prik je in het rokje van de fee). Als het lampje aangeeft dat de accu is opgeladen kun je van start. Op haar rokje vind je de aan/uitknop. Zet deze om, en een led-lampje begint te branden. Verder gebeurt er nog niets. Nu kun je rustig de Flying Fairy in het basisstation plaatsen. Ze blijft dan netjes rechtop staan. Druk je op de knop van het basisstation, dan zal ze gaan vliegen.

l_02_FlyingFairyFlower_5224a555e3517

De eerste sprong is altijd een mooie. Daardoor komt de Flying Fairy een stukje van de grond, zodat je er mee kunt gaan spelen. Met je handen bestuur je de fee namelijk, alsof je zelf toverkracht hebt! De fee maakt een op- en neergaande beweging. De weerkaatste lucht van onder zorgt dat ze in de lucht blijft. Dat kan ook net zo goed de grond zijn, maar om er zelf mee aan de slag te gaan je wel zo leuk! Zo kun je de fee echt laten zweven, en er leuke trucjes mee uithalen. Zo kun je haar heel voorzichtig omhoogduwen, zodat de fee echt hoog komt, of proberen over de laten zweven van de ene hand naar de andere. Let wel op: zorg dat je in een redelijk grote open ruimte bent. Een huiskamer of flinke slaapkamer is prima. Laat de magie in je los!

Flutterbye Flying Fairy, Spin Master
Prijs: 39,95 euro
Leeftijd: vanaf 5 jaar

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.