logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: FC De Kampioenen super zoekboek


9789002247439 FC De Kampioenen super zoekboek

Ken jij de grappige avonturen al van de stripboekserie FC de Kampioenen? Dan zul je zeker genieten van het FC De Kampioenen zoekboek. Hierin staan 21 grote prenten in de meest bizarre, buitengewone, onverwachte en bovenal grappige avonturen die de hoofdrolspelers van FC De Kampioenen beleven. En het doel? zoeken, zoeken en nog eens zoeken. Ga op speurtocht en probeer Carmen, Markske, Paulientje en Neroke terug te vinden. Maar dat is nog niet alles. Links bovenin het scherm staan nog een heleboel andere zoekopdrachte, die je ergens in de prent terug moet kunnen vinden.

En zo ga je samen met de club op zoek in een overvolle kringloopwinkel, een bierproeverij in de kelder van een oud klooster, op hoogtestage in de Ardennen, elke keer opnieuw weten de Kampioenen onze speurneus uit te dagen. Met als klap op de vuurpijl De Kampioenen die verzeild raken op een overvol naaktstrand. Als dat maar goed afloopt! FC De Kampioenen is dan ook voor de iets oudere zoekers onder ons, want hoewel alles nog behoorlijk kuis is, zijn de settings van een stripclub of een naaktstrand misschien niet iets waar je een zes-jarige mee wilt confronteren  Leuk zijn de platen natuurlijk wel, maar wat verwacht je anders van FC De Kampioenen? Achterin het boek vind je trouwens de oplossingen van de zoekplaten – altijd handig!

FC De Kampioenen zoekboek
Standaard uitgeverij, oktober 2012, 48 pagina’s, hardcover.
Prijs: 9,95 euro. Leeftijd: vanaf 8 jaar. ISBN: 9789002247439


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.