logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Exota frisdrank


exota frisdrankExota frisdrank zorgt voor de authentieke beleving van frisdrank. Die beleving begint al bij het zien van de authentieke glazen fles, voorzien van een sober maar sfeervol etiket en een authentieke beugelsluiting. Kijk, dat roept al een nostalgische stemming op!

De frisdrank is te krijgen in een flink aantal smaken: cola, sinaasappel, priklimonade, pompelmoes, citroen, mandarijn, grenadine en pink. Wij mochten de smaken pin en mandarijn proeven. Beide smaken waren vol, zoet en echt bruisend. Erg intens en verfrissend. Bijzonder om op te merken was dat de zoete mandarijn juist helemaal niet lang blijft hangen, en dat deze eigenlijk heel dorstlessend bleek. De smaak pink, die deed denken aan grapefruit, was juist een tikje wrang (niveau Spa rood) en heel dorstlessend.

Exota staat voor ambachtelijk vervaardigde limonade, die eerlijk is en niet te zoet en zacht van smaak. En met de nodige humor. Voor op de fles staat namelijk een mooi labeltje “met echte suiker”. Geen fabeltjes of loze beloftes, maar open en eerlijkheid. Daar kunnen we alleen maar van houden! Het nadeeltje is echter de verkrijgbaarheid: hij is alleen te verkrijgen in speciaalzaken en in de horeca. Mocht je een verkoopadresje weten heb je naast een lekker drankje ook meteen een sieraad voor in je huis: de sierlijke glazen flessen doen het erg goed als decoratie-object of bijvoorbeeld als vaas of kandelaar.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.