Recensie: Elmo is jarig cd


cover_cd_elmo_is_jarigDe komende maanden draait door het land de vrolijke theatershow Elmo is jarig. In deze vrolijke familievoorstelling zijn Bert, Ernie en Tommie druk met het voorbereiden van de verjaardag van Elmo. Samen werken ze aan een mooi feest voor hun vriend. Dat doet ieder van hun natuurlijk op zijn eigen manier!

En Elmo? Die is net als ieder kind wat zenuwachtig en slaapt de nacht voor zijn verjaardag niet zo best als anders. Komt dat wel goed? Natuurlijk! Deze Sesamstraat-voorstelling is weer een feest voor kinderen, ouders en grootouders met (verjaardags)liedjes die je allemaal zo mee kunt zingen! Op de cd Elmo is jarig staan alle liedjes die voorbij komen in de show. De muziek swingt de pan uit, en bekende liedjes worden afgewisseld met nieuw materiaal. De liedjes zijn niet ingezonden door de eigenlijke spelers van Sesamstraat. Voor volwassenen klinken de stemmen en accenten dan ook iets anders, kinderen blijken daar geen enkele last of probleem mee te hebben. Die genieten gewoon van hun favorieten Sesamstraatfiguren.

Dankzij Tjeerd Oosterhuis heeft ieder liedje zijn eigen klank gekregen, maar is het toch direct duidelijk dat ze allen bij dezelfde cd horen. Serieuzere luisterliedjes (de perfecte verjaardag) worden afgewisseld met lekkere swingliedjes, zoals Doe de rubber eend. Lekker om mee te zingen en op te dansen! Als klap op de vuurpijl vind je op de cd bovendien de karaoke-versies van Heel de wereld viert een feestje, Elmo is jarig! Verjaardagsmedley en De Boekeroe.

Meer informatie over de voorstelling vind je op www.sesamstraattheater.nl

Elmo is jarig
Prijs: 11,99 euro

Dit product bij onder andere: BOL.com

Op de cd staan:

1. Sesamstraat
2. Elmo Is Jarig!
3. De Perfecte Verjaardag
4. Doe De Rubber Eend
5. 12 Schaapjes
6. Elmo’s Droom
7. Tommietaal
8. Verjaardagsmedley
9. Heel De Wereld Viert Een Feestje
10. Wel Cadeautjes Maar Geen Vrienden
11. De Boekoeroe
12. Heel De Wereld Viert Een Feestje (Karaoke)
13. Elmo Is Jarig! (Karaoke)
14. Verjaardagsmedley (Karaoke)
15. De Boekoeroe (Karaoke)

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.