logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: een chocoladehart voor Moederdag

australian heart to get moederdag chocolade-3004Het is altijd weer een nieuwe uitdaging: een leuke verrassing bedenken voor Moederdag. Of het nu echt je moeder is, of de vrouw van je kinderen… Je hebt maar een kans voor een onvergetelijke start van de dag. En laat ik even een geheimpje vertellen: De liefde van een vrouw gaat gewoon door de maag! En wat spreekt er nu meer liefde dan een verrukkelijk stuk chocolade? Maar… tradities horen zeker bij een dag als deze.

En dus pak je flink uit met een moederdagontbijt. Het liefst zonder die verdraaide kruimelende beschuit, maar met een vers kopje niet-te-sterke thee, vers geperst sinaasappelsap, een vers gebakken croissantjes of een lekkere scone kom je al een heel eind. Wil je het ontbijt helemaal afmaken, dan schenk je het ultieme ingrediënt: chocolade. En dan een variant die vrouwen bijblijft natuurlijk, zoals chocolade van Australian. Heerlijke chocolade die gevuld is met een verrassende vulling. Het chocoladehart is verkrijgbaar in diverse smaken, er zit zeker een variant bij waarmee je jouw ontbijtje helemaal kunt afmaken. En… Het hart zit verpakt in een chique metalen, hartvormige blik. Verrassing compleet!

Het Heart To Get chocoladehart is gevuld met marsepein of een crispy vulling. Het is erg leuk om cadeau te geven, omdat het in een mooi bewaarblik zit. Daarbij is het hart voorzien van een kaartje, waar je een persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Je kunt kiezen tussen pure, witte en melkchocolade. Het hart weegt 160 gram en kost 6,95 euro. Meer informatie: australianhomemade.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.