logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Eat Natural proteïnerepen


eat natural

Gezond, gezonder, gezondst. Eigenlijk is er geen eenduidig antwoord op de vraag wat nu precies gezond is. Het ligt helemaal aan de persoon die je bent, en wat je allemaal doet! Zo zal niemand ontkennen dat de repen van Eat Natural gezond zijn. Ze worden met zorg en liefde gemaakt van de beste biologische grondstoffen, en zitten vol vezels, vitaminen en mineralen. Uiteraard maakt het Britse bedrijf ook geen gebruik van kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Maar zijn dit de gezondste repen voor jou? Misschien sport wel heel erg veel, en dan kom je toch net iets tekort.

Voor de actievelingen onder ons heeft Eat Natural dan ook een nieuwe reep ontwikkeld: deze bevat maar liefst 10 g proteïnen, en is dan ook een geweldige bron van energie. Ook deze repen bevatten uiteraard geen kunstmatige smaakstoffen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Ze zijn bovendien glutenvrij en helemaal geschikt voor vegetariërs. Als pluspunt (en om zo’n gezonde levensstijl goed vol te kunnen houden) heeft de fabrikant ook gelet op de smaak van de reep, want deze nieuwe proteïnerepen smaken verrukkelijk! Je zou er bijna nog harder van gaan sporten. De Eat Natural Protein Packed is gemaakt van pinda’s, kokosnoot en honing, waarbij je smaakpapillen worden verwend door kleine stukjes pure chocolade!

Iedere reep weegt ongeveer 45 g, en is daardoor een perfect tussendoortje of aanvulling op je normale ontbijt of lunch. Voor een normale maaltijd is zo’n reep natuurlijk niet voldoende, maar dat pretenderen ze ook helemaal niet te zijn. De repen zijn geweldig om mee te kunnen nemen naar je werk, als je daarna nog even nar de sportschool wilt, of juist voor na het sporten, even een snelle snack om je energieniveau op peil te brengen. Ze zitten per drie stuks verpakt.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.