Recensie: Dungeons, Kalypso


Geplaatst

in

door

dungeons goty

Vind je het ook wel eens leuk om mensen te pesten? Mensen te lokken met dure schatten, om daarna hun ziel te absorberen? Wil je hordes van monsters aansturen, om zo een geheel eigen ondergronds koninkrijk te stichten? Dat is in het dagelijkse leven niet altijd even eenvoudig. Maar het kan wel:

Van het spannende spel Dungeons is sinds kort het Game of the Year-pakket verkrijgbaar. Deze titel bevat niet alleen het spel, maar ook de downloadable content Into the dark en het DLC Map Pack! Zo ben je in één keer verzekerd van uren, maar dan ook uren aan speelgenot. Maar waar gaat het spel nu eigenlijk over?

Je kruipt in de vuurvaste huid van een beruchte Dungeon Lord. Hij verleidt helden die op zoek zijn naar schatten, en vangt ze in gevaarlijke vallen. In het begin van het spel wordt de Dungeon Lord echter verraden door zijn vriendin, en belandt hij helemaal onderaan in de Dungeons-hiërarchie. Hij moet dus van onder af aan zijn imperium opbouwen. Dat laat hij niet zomaar op zich zitten. De Dungeon Lord (aka jij) graaft en maakt nieuwe kerkers, vol monsters, schatten en gevaren, om zo de lange weg naar de top te beklimmen. Daarmee is het een bijzonder leuk spel, dat niet bepaald één van de gemakkelijkste is. Er komt een hoop planning, strategie en graafwerk bij kijken! Span de juiste monsters voor je karretje, en je werk zal wat eenvoudiger worden!

Dungeons is dan ook een ontzettend leuke strategietitel, waar je urenlang plezier aan kunt beleven. Het is niet altijd even eenvoudig, en je zult regelmatig keuzes moeten maken om je Drakenhart te beschermen of die held te verslaan voor hij je kerker lachend uitloopt, maar dat hoort er allemaal bij! Het spel begint in ieder geval in een rap tempo, zodat je goed moet opletten in het korte tutoriallevel. Houd je ogen open, pas je Lord aan na iedere overwinning, en voor je het weet heers je weer over de onderwereld!

Dungeons Game of the Year edition
Kalypso. Leeftijd: vanaf 12 jaar. Prijs: 29,99 euro

Games koop je online bij:

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.