logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Duizend monsters, wat een feest! Geronimo Stilton

duizend monsters wat een feestIn dit spannende deel van Geronimo Stilton krijgt hij weer te maken van zijn goede vriendin, Duifje Duistermuis. Zij heeft nog steeds een oogje op hem, en wil hem graag veranderen in een stoere muis. En terecht, want Geronimo is nu eenmaal zo bang als een uhm… muis.

In het spannende avontuur Duizend monsters, wat een feest! krijgt Duifje namelijk een heel bijzondere gast: het monstertje Mafaldo. Of … monstertje … het is een flinke baby! En eentje met bijzondere krachten. Zo is zijn oorsmeer een geweldig geneesmiddel, en spuwt hij vuur als hij schrikt. Een baby die je voorzichtig moet benaderen, dus!

Duifje en haar familie besluiten Mafaldo echter terug te brengen naar zijn moeder, over de bergen van de IJzige Gil naar de Monsterlijke Monstervallei. Echt een gebied waar Geronimo dus graag naartoe gaat, dat snap je. Op die weg daar naartoe maken ze kennis met heel wat vreemde en bizarre wezens, die Duifje allemaal lijkt te kennen. Het wordt een lange weg, met spannende en grappige avonturen. Zal Geronimo er zonder kleerscheuren uitkomen?

Dit boek, dat eigenlijk door Duifje Duistermuis is geschreven, is wel een echte Geronimo Stilton. Het is grappig, vol woordgrapjes en mooie tekeningen. Na het verhaal zelf lees je nog eens een flink aantal pagina’s over een flink aantal monsters. Erg leuk om te lezen, ene en echte halloween-topper!

Duizend monsters, wat een feest, Geronimo Stilton
De Wakkere Muis, uitgegeven, 196 pagina’s, paperback.
Prijs: 12,95 euro (t/m 12 oktober 2014: 7,95 euro!). Leeftijd: vanaf 8 jaar. ISBN: 9789085922728


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Lees ook: Wie is de echte schrijver van Geronimo Stilton Wie is de illustrator van Geronimo Stilton Interview met Geronimo Stilton Lees al onze recensies van Geronimo Stilton

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.