Recensie: Dribbel gaat op stap, Eric Hill


9789000308941 dribbel gaat op stap

In dit vrolijke en stevige kartonboekje gaat Dribbel samen je op zoek naar leuke plekjes. Zo kom je in het zwembad, het park en de kermis, maar ook in de winkel, en ga je mee naar een feestje. Per pagina staan een heleboel voorwerpen getekend die er mee te maken hebben, in de duidelijke en eenvoudige Dribbel-stijl. Onder ieder plaatje staat een woord, dat meestal ook een bijvoeglijk naamwoord heeft gekregen: de gele banaan, de vrolijke slinger, het groene pakje. Zo leert je jonge kind meteen wat meer over de toegevoegde waarde van zo’n woord.

Dribbel gaat op stap is uitgevoerd als kartonboekje. Stevige tabbladen brengen het kind gemakkelijk naar zijn favoriete onderwerp en plaatjes. Jammer genoeg staat er op iedere tab geen icoontje van het betreffende onderwerp, maar zie je een stukje van de afbeelding die er op de locatie staat, en een andere achtergrondkleur. Dribbel gaat op stap is een kleurrijk vormgegeven kartonboek dat voor de allerkleinsten een feest is om te zien. Een superleuk boekje om te kijken en voor te lezen aan je kind .Rechts onder iedere pagina staat trouwens ook een vraag, om een gesprekje op gang te brengen.

Dribbel gaat op stap, Eric Hill
Van Holkema en Warendorf, september 2012, 10 pagina’s, hardcover.
Prijs: 10,95 euro. Leeftijd: vanaf 2 jaar. ISBN: 9789000308941

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.



LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.