logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Dove verzorgende douchecreme

Je dag verdient een goede start. Vaste ritueeltjes kunnen daarbij zorgen voor een rustig begin – altijd prettig. Dove stuurde ons hun vernieuwde serie douchecrèmes, waarmee je dagelijkse huidverzorgingsritueel al onder de douche begint. Het is een zachte, hydraterende crème, waarmee je jouw huid van top tot teen in heerlijk geurend, rijk schuim hult. Na het afspoelen blijkt je huit ook nog eens lekker zacht aan te voelen. al na één keer douchen! Na het douchen blijft de huid zijdezacht aanvoelen en lang gehydrateerd. Jouw beautyroutine start vanaf nu dus onder de douche!

Doucheproducten geven vaak veel schuim, maar zorgen niet voor een beschermlaagje voor de huid: die droogt uit, zelfs onder de douche. Dove is erin geslaagd om de bekende mildheid van Dove nog verder te vergroten en tegelijkertijd de kwaliteit van het schuim te verbeteren. Het resultaat is een verzorgende douchecrème, die aanvoelt en schuimt als een foam. Heerlijk zacht!

De Dove douchecrème serie bestaat uit 15 verschillende varianten die binnen de segmenten ‘extra verzorgend’, ‘extra verfrissend’ en ‘extra verwennend’ passen. Onder deze varianten zijn ook twee nieuwkomers:

Gentle Exfoliating: een nieuwe variant in de Extra verzorgend-serie. Deze verzachtende douchecrème heeft een milde scrub, die de huid doet stralen. Dat is wel even wennen, een zijdezachte schuimlaag met die harde bolletjes! Deze scrub bevat bovendien geen kleine plastic bolletjes (microplastic) zoals in de meeste scrubs.

Revitalize is een nieuwe variant in de Go Fresh-serie. Een verfrissende douchecrème met de energieke geur van mandarijn en tiarebloem. Je kunt hem herkennen aan de oranje verpakking. De Revitalize is iets vloeibaarder dan bijvoorbeeld de Gentle Exfoliating en Deeply Nourishing, en schuimt ook wat minder. Desondanks laat hij je huid zacht achter en ruikt hij verrukkelijk.

De extra-verzorgende producten bestaan uit de varianten Deeply Nourishing, Silk Glow, Caring Protection, Pro Age en Gentle Exfoliating. Adviesprijs voor 250 ml: € 3,59 Adviesprijs voor 500 ml: € 5,99

Er zijn ook een paar extra verfrissende varianten: Go Fresh met de varianten Komkommer & Groene Thee, Mandarijn & Tiarebloem, Granaatappel & Citroenverbena, Pruim & Japanse Kersenbloesem en Blauwe Vijg & Oranjebloesem. Adviesprijs voor 250 ml: € 3,59 Adviesprijs voor 500 ml: € 5,99

Of wil je jezelf eens extra verwennen? Dan ga je voor Purely Pampering met de varianten Natural Caring Oils, Kokosmelk & Jasmijnblaadjes, Pistache & Magnolia, Amandelmelk & Hibiscus en Sheaboter & Vanille. Adviesprijs voor 250 ml: € 3,79 Adviesprijs voor 400 ml: € 5,99

WaterSpaarders

Douchen is een heerlijk genietmoment. Maar wist je dat meer dan 85% van de milieu-impact van je doucheproduct wordt veroorzaakt door het opwarmen van het water voor die heerlijke douche? Vanuit Unilever en Dove hebben wij een ambitieuze doelstelling voor 2020 neergelegd: we willen de milieu-impact van onze producten halveren. Alle middelen die helpen om hier thuis over te praten, zijn beschikbaar op www. waterspaarders.nl.

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.