logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Dog Man en de gekloonde kat

Er is weer een spannend verhaal over Dog Man. Na Dog Man en Dog Man gaat los (Recensie) is er nu ook Dog Man en de gekloonde kat. Met dit keer niet alleen Karel maar ook kleine Karel. Hij kloont zichzelf namelijk. Alleen het is een beetje jammer dat kleine Karel nog niet meteen volwassen is maar eerst kind is, vandaar de naam”kleine Karel”. En een nog groter nadeel is dat hij zijn geld niet terug kan vragen. Dus hij gaat hem gratis weggeven. Alleen dat gaat niet zo goed bij de eerste die komt. Maar kleine Karel gaat naar het ‘potje’ dus kan Karel hem daar gewoon achterlaten. Maar Dog Man vindt hem en neemt hem mee naar zijn huis. Maar Karel heeft een machine gebouwd die A2-HD heet en die kleine Karel kan vinden, want hij mist hem toch wel heel erg. Dus die machine gaat op zoek naar kleine Karel.

Flippie

Ondertussen heeft Flippie de vis een heel leger van beestachtige gebouwen. Die beheerst hij allemaal met zijn gedachte beheersende krachten. Daarmee gaat hij de stad overmeesteren. Maar toen kwam kleine Karel, in de machine A2-HD die hem echt supersterk maakt. Daarmee ging hij de helft van de beestachtige gebouwen te lijf, omdat de andere helft al neer was gehaald door Dog Man en zijn vrienden. Dog Man met slasaus en zijn vrienden hadden er ook een heleboel met wat flosdraad. Maar ja, het flosdraad was opgemerkt en de slasaus was op, dus moesten ze hulp krijgen, en wel heel snel ook. Maar daar was dus kleine Karel met versterkte krachten van de machine A2-HD. Hij sloopte echt alle overige gebouwen en er was dus alleen maar Flippie over. Maar Flippie was bijna niet te verslaan, alleen met vriendschap, en dat ging kleine Karel hem dus geven.

Ga direct naar Dog Man 3: Dog Man en de gekloonde kat op BOL.com.


Recensie over Dog Man 3: Dog Man en de gekloonde kat

Dog Man en de gekloonde kat is een leuk boek met grappige plaatjes, een beetje onlogisch dat honden niet kunnen praten en katten en vissen wel. Voor de rest is het wel een boek dat ik je kan aanraden als je niet bepaald van lezen houdt, want als je alleen maar naar de plaatjes zou kijken zou je het ook wel kunnen snappen.

Score: 8Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Informatie

Dog Man en de gekloonde kat,
Illustrator:
Uitgever: Condor, 256 pagina’s, hardcover.
Vanaf: 8 jaar. ISBN: 9789492899583. Prijs: 14.99 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.