logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Doei, Kakhiel

9789048817559_doei kakhiel

Als je niet zou weten waar een foto over gaat, welk verhaal bedenk je er dan bij? Auteur Kakhiel weet daar wel raad mee. Hij (of zij, want niemand weet wie Kakhiel is) is een fenomeen op internet. Geïnspireerd op de mogelijkheden van het nieuwe digitale leven gebruikt hij digitale beelden om ze te voorzien van eigen teksten. Die teksten worden in tekstballonnen geplaatst. Daardoor ontstaan op z’n zachtst gezegd vreemde, bizarre, grappige en meestal schaamteloze situaties, waarbij de personen op de foto eindelijk eens durven te zeggen wat ze altijd haddel willen zetten.

Wil je alvast een voorproefje? Like Kakhiel op Facebook of volg de Kakhiel-wisdoms op Twitter! Je bent niet de enige, want inmiddels heeft Kakhiel op beide social media samen zo’n beetje 300.000 volgers! Een aantal van die vondsten lees je terug in dit grappige boekje! Een stukje analoog internet van Kakhiel.

Doei, Kakhiel
Lebowski, juni 2013, 112 pagina’s, paperback.
Prijs: 12,50 euro. ISBN: 9789048817559


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.