logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Dinosaurosposters

Wat sommige mensen al lang vergeten zijn, is dat het allemaal niet zo ‘gelikt’ en trendy hoeft te zijn. Met relatief eenvoudige middelen tover je bijvoorbeeld een kinderkamer al om, zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten. Want wat doen mensen vaak? Ze kopen een heel dure lijst, gaan daarin een poster uitzoeken (soms gebeurt het andersom) en leggen die er dan zo in. Wat gebeurt er vervolgens? De poster gaat bobbelen, doordat hij verkeerd in de lijst is gelegd, en je kijkt er steeds met een scheef oog naar. Herkenbaar? Waarschijnlijk wel.

De oplossing kan natuurlijk zijn dat je spuitlijm gebruikt, maar het kan ook eenvoudiger: posterstrips! Jawel, ze bestaan nog steeds. De reden is duidelijk: het werkt gewoon! Van de webshop posters.nl mocht ik het in de praktijk brengen: een tweetal dinosaurusposters voor mijn oudste zoon, compleet met strips. Gelukkig maar, want het zoeken naar dinosaurusspullen is zo eenvoudig nog niet. Vaak zijn ze bovendien wat kinderlijk of juist heel agressief. De posters die posters.nl in het assortiment hadden waren echter perfect voor onze jonge archeoloog: realistisch, gedetailleerd en: met VEEL dino’s. Ook was de poster best licht van kleur, niet te agressief of angstaanjagend. Bovendien is het papier van de posters van redelijk zware kwaliteit, zodat het geheel wat extra gewicht heeft. Dat, gecomplimenteerd met de posterstrips, zorgde voor een instant metamorfose van zijn kamer: voor 30 euro aan materiaal!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.