Recensie: Dierendorpje in rep en roer, Gitte Spee en Kim-Lian van der Meij

dierendorpje in rep en roer

Ergens in ons kleine land hier niet zo ver vandaan, is er een dierendorpje – zie je het al staan? Toch is er in dat mooie dorp iets eigenaardigs aan de hand. Schaap heeft niets om aan te trekken en Krokodil verliest een tand. Dieren zijn als jij en ik. Ze raken, ook al zijn ze stoer, door al die vreemde, rare zaken echt helemaal in rep en roer.

Dierendorpje in rep en roer is inmiddels het tweede boek van Gitte Spee en Kim-Liam van der Meij over een klein dorpje, waar dieren met elkaar samenleven. En daaruit blijkt dat dieren helemaal niet zo verschillend zijn dan mensen. In het boek staan vrolijke verhaaltjes, waarbij ook steevast een liedje hoort. Die zijn voorgelezen en ingezongen op een meegeleverde cd, door Kim-Liam van der Meij. Een echte meerwaarde, want de liedjes zijn echt super leuk, alsook de verhalen. De tekeningen die in het boek staan zijn vlot getekend en op een sfeervolle manier ingekleurd. Daardoor ontstaan zachte, lieve dieren, die de leukste avonturen met elkaar beleven. Ga jij mee naar dit dierendorpje?

Informatie

Dierendorpje in rep en roer, Kim-Lian van der Mei

Illustrator: Gitte Spee
Kluitman, 32 pagina’s, gebonden + cd.
Prijs: 14,95 euro. Leeftijd: vanaf 4 jaar. ISBN: 9789020682458

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.