logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: De strijd! tussen jongens en meisjes, PS3

jongens-tegen-de-meisjes

Partygames alleen maar voor de Wii? Welnee! Er is veel meer dan dat. Voor de PS3 is er sinds kort De Jongens Tegen de Meisjes! Spel & Quiz verkrijgbaar. Het is een gezelschapsspel waarbij de jongens tegenover de meisjes worden gezet. De ultieme strijd gaat van start en alle vooroordelen moeten bestreden worden. Vrouwen die hout zagen? Mannen die lopen over de catwalk? Je gaat het zien!

Het spel is trouwens wel gewoon te verkrijgen voor de Wii. Tja, ze zouden me d’r gek zijn, zo’n kans te laten liggen! Voor de PS3 speel je het met de Move-controller, voor de Wii maak je gebruik van de Balance board. Hiermee ga je de ultieme strijd aan tussen man en vrouw. 25 stereotype man-vrouw partygames, zoals darten, achteruit inparkeren, afwassen, houthakken, stofzuigen en meer wordt in het spel gespeeld door zowel mannen als vrouwen. Voeg daarbij meer dan 500 hilarische quizvragen (truth or dare, fotopuzzels, en meer). Aan het eind vand e battle weet je wie er nu eigenlijk beter is: de jongens of de meisjes…

De Jongens Tegen de Meisjes! Spel & Quiz is te spelen met de Playstation Move-besturing! De animaties zijn leuk en vrolijk: een beetje cartoonesk, en de karakters doen vermoeden dat het eerder om een Wii titel gaat die naar de PS3 is overgedragen dan andersom. Dat neemt niet weg dat dit soort spellen het veel meer moeten hebben van het plezier en de strijd die je onderling zult hebben, en dat zit bij dit spel zeker goed. Want kijk maar eens hoe snel je iemand op de kast krijgt als je iemand aanspreekt op stereotype eigenschappen! Daarbij kun je het spel spelen van 1 tot 10 spelers: goed voor een leuke avond vertier!

De strijd! tussen jongens en meisjes, PS3, XBOX 360 en Wii
Mindscape. Leeftijd: vanaf 12 jaar. Prijs: vanaf 29,95 euro

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.