Recensie: De Smurfen: Opgepast voor Gargamel, avontuur in 3D


De smurfen opgepast voor gargamel

Vorig jaar zagen we de animatiefilm over de Smurfen, door Sony Pictures. De film toonde aan dat de Smurfen nog lang niet vergeten zijn, en dat ze zeker nog goed meekunnen in deze tijd. Zo kwamen er, naar aanleiding van de film, al eerder boeken uit, waarvan wij er twee mochten recenseren: Recensie: het Smurfen Stickerboek en Recensie: Smurfen: het boek van de film.

Dit boek heeft echter een unieke insteek. Het vertelt het verhaal van de smurfen, door de ogen van niemand minder dan de machtige tovenaar Gargamel! Eindelijk komen we eens te weten wie er nu de echte held is in het verhaal, wie de macht toebehoort en hoe deze krachtige tovenaar telkens weer wordt tegengewerkt door die nare, kleine, blauwe wezentjes…

In de kaft van het boek zit een uitklapbaar 3D-brilletje, waarmee je het boek nog meer diepgang geeft. Daarmee kun je samen met Gargamel en Azrael op zoek naar alle smurfen. Lukt het jou ze allemaal te vinden en Gargamel te helpen?

Het boekje is best spannend. Vierjarigen zullen er wellicht van smullen, maar kunnen er ook evengoed van gruwelen. Smullen van het 3D-effect zullen ze zeker, de kleurenillustraties komen helemaal tot leven!

De Smurfen: Opgepast voor Gargamel, avontuur in 3D
Standaard uitgeverij, juli 2011, 24 pagina’s, paperback.
Prijs: 6,95 euro. Leeftijd: vanaf 4 jaar. ISBN: 9789002244339

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.