logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: De luidruchtige boerderij-geluidenboek, Jessica Greenwall

Het is een rustige morgen op de boerderij… maar dat gaat snel veranderen! Druk op de knoppen en ontdek alle dierengeluiden, van de balkende ezel tot het knorrende varken.

Dit vrolijke kartonboek is voor veel (stadse) kinderen een eerste kennismaking met de dieren op de boerderij. De tekeningen, gemaakt door Matt Durber, tonen op leuke wijze hoe de dieren leven op de boerderij. De korte teksten hebben steeds betrekking op het dier van de pagina, en betreffen een sneeuwbaleffect: de Haan, vermeld op de eerste bladzijde, maakt eerst het shaap wakker, dat op zijn beurt het paard wakker maakt, en dat gaat door tot alle dieren van de boerderij wakker zijn. Horen de kinderen een dier, drukken ze snel op de geluidenknop, die aan de rechterzijde van het boek zit verwerkt, en klinkt helder en duidelijk het geluid van het betreffende dier. Superleuk, lekker interactief en vooral erg grappig!

De luidruchtige boerderij-geluidenboek, Jessica Greenwall
Usborne, februari 2012, 10 pagina’s, hardcover.
Prijs: 12,95 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar. ISBN: 9781409546542


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.