logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: De kleine Seks voor dummies, Dr. Ruth Westheimer


9789043026406

Ken je Dr. Ruth nog? De rokende, kleine dame met hese stem die iedereen vertelde dat je niet te zwaar moest tillen aan seks, maar het vooral moest doen en er van moest genieten? Samen met Pierre Lehu heeft ze dit boekje geschreven: De kleine Seks voor Dummies. Het is een superbeknopte handleiding, dat volgens Dr. Ruth moet zorgen voor een bevredigend seksleven en een intensere relatie met je partner.

In dit kleine boekje lees je dan ook alles over seks. Het begint natuurlijk bij de basis, de mannelijke en vrouwelijke geslachtsorganen, de onderdelen, wat er gevoelig is, wat niet, en welke functie ieder onderdeel heeft. Vervolgens gaat het tweetal in op anti-conceptie en voorbehoedsmiddelen, want onbezorgde seks is de leukste. Je wilt niet steeds in je achterhoofd rekening houden met een babykamer als je er nog niet aan toe bent! Na deze praktijkgerichte theorieën gaan ze verder met het echte werk.

De hele seksuele gangen worden behandeld, van voorspel tot een stukje ontspanning achteraf. De bekende sekstherapeute Dr. Ruth vertelt je alles wat je moet weten over standjes, orale seks, en nog veel meer. Ze helpt seksfabeltjes de wereld uit en geeft tips om problemen als een verlaagd libido en erectiestoornissen de baas te worden en het seksuele genot van jou en je partner te verhogen. Deze Kleine voor Dummies is ook echt geschreven als een voor-dummies-boek. Lekker vlot, leuk, met grapjes: licht en luchtig. Een ontzettend leuk boek, zeker voor beginners op het gebied van seks, of voor wanneer je niet helemaal zeker bent over het hoe en waarom. Achterin het boek vind je voor de wat meer ervaren gebruiker van het boek tips om je seksleven een oppeppertje te geven, en vooral ook interessant: de dingen die vrouwen graag zien dat een man doet! Buiten het bed, wel te verstaan.

De kleine Seks voor Dummies, Dr. Ruth Westheimer
Pearson Education, september 2012, 160 pagina’s, paperback.
Prijs: 8,95 euro. ISBN: 9789043026406


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.