Recensie: De kleine Je website promoten voor Dummies

Voor veel winkels en bedrijven is een website een visitekaartje op het web. Voor anderen, zoals LeukeSuggesties.nl, is het bestaansrecht ontleend aan het wereldwijde web. Een goede promotie van je website is in beide gevallen echter onmisbaar: het is een kwestie van zien en gezien worden. Maar: hoe krijg je zoveel mogelijk bezoekers naar je website?

In dit kleine boekje lees je op de wonderbaarlijk eenvoudige schrijfwijze van de Voor Dummies-reeks, vol praktische tips en verwijzingen, hoe je jouw website beter gevonden laat zijn op het internet. Hoe maak je een concept, waar let je op bij het vullen van je website? Hoe adverteer je online, en welke middelen heb je om je website te verdraaien? Maar natuurlijk ook: wat moet je juist niet doen? Wat zijn knelpunten voor zoekmachines, en waar knappen deze juist erg op af? Ofwel: hoe bouw je een zoekmachinevriendelijke website, waar Google graag een kijkje neemt?

Bovendien krijg je in dit boekje talloze tips om je website gratis te promoten. Superhandig en effectief. Bovendien is het boekje snel door te nemen, makkelijk geschreven en lekker to-the-point. Hoewel het voorbeelden uit te praktijk aandraagt, is het niet lang van stof. Zo heb je in no-time wat achtergrondinformatie over het wel en wee op het internet. Let wel: het boekje gaat er grotendeels van uit dat je zelf de content maakt, maar de website laat maken door derden. Middels dit boekje leer je dan ook de nodige termen en redeneringen kennen, waarmee je een webdesigner kunt instrueren een goede website te bouwen, naast een stuk over het gehele concept wat achter een website moet zitten.

De kleine je website promoten voor Dummies, Jan Zimmerman
Pearson, februari 2012, 160 pagina’s, paperback.
Prijs: 8,95 euro. ISBN: 9789043025447

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.