logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: De feestdagencollectie met ballen: Bolas Skyline


bolas-skyline-paris-short-zwart-wit_52356

Het blijft lastig om leuke cadeaus te bedenken voor mannen. Echte ijdeltuiten, gadgetfreaks of mensen met een uitgesproken hobby daar gelaten, uiteraard. Speciaal voor mannen heeft Bolas, het ondergoedmerk voor mannen met ballen, een geweldig cadeautje bedacht: de BOLAS limited edition Skyline, met daarop de skyline van Amsterdam, Parijs, Londen en New York.

En omdat het hier gaat om een geschenk heeft Bolas ook alvast meteen gezorgd voor een passende verpakking, Die zit namelijk in de bal der ballen ingepakt: de eight-ball! Afgesloten met een stoere BOLAS sleutelhanger een echte must-have voor in de schoen, onder óf in de boom.

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: Everon Jackson Hooi heeft zijn eigen ondergoedmerk. BOLAS, Spaans en Portugees voor ballen (de sportvariant), is een merk voor de echte man. De tagline ‘for men with balls’ spreekt dan ook voor zich. “Comfortabel aantrekkelijk ondergoed geeft je zelfvertrouwen, BOLAS gaat een stapje verder, het geeft je lef”, aldus Everon. En dat blijkt ook zeker uit de uitwerking van zijn ondergoedlijn. Ze voelen leker zacht aan, maar laten door hun strakke ontwerp zeker zien waar ze voor staan. Mannen met ballen, mannen met een mening. En mannen die graag comfortabel ondergoed dragen, niet te vergeten.

Met het unieke design, de sportieve belijning en de comfortabele pasvorm, heeft het merk in een korte tijd veel fans voor zich weten te winnen. Amper twee maanden na de launch is het merk praktisch door zijn voorraad heen. Wees er dus snel bij, en neem een kijkje op www.bolas.com!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.