logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Davidoff Cool Water Summer Seas limited edition woman

Davidoff Cool Water is een heel bekende geur. Ik gebruikte hem al jaren lang, het is echt een geurtje waar ik helemaal aan verslingerd ben. En ik was dus heel benieuwd naar Davidoff Cool Water Summer Seas, een limited edition van deze allround geur.

De fles is vertrouwd vormgegeven, als een ultiem flessenpost-flesje, in gekleurd glas dat verloopt van blauw naar zeegroen. Het witte bootje op de fles laat meteen zien dat het om een Summer Seas-editie gaat. En dat zie je niet alleen, maar je ruikt ook dat je hier een echte zomergeur in handen hebt. De geur is net zo krachtig en lang geurend als de vertrouwde Cool Water, maar is dan een stuk frisser van geur. Een echte lente/zomergeur dus, die je niet snel zult dragen in de koudere seizoenen.

De geur is fruitig en bloemig: je ruikt een overduidelijke geur van meloen, dat daarna wordt aangevuld met een warme geur van lelietjes-van-dalen. De geur zelf is fris, maar zeker niet iel. Het is echt een volwassen geur, die dankzij de toevoeging van iriswortel ook een tikje zwoel en sensueel wordt. Laat de zon nu maar komen!

Davidoff Cool Water Woman Summer Seas edition 100 ml € 36

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.