logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Daskalides Chocolatier bonbons


Als er een land ter wereld is waar ze weten hoe een bonbon moet smaken, dan is het wel België. De Belgische chocoladehuizen staan met stip op nummer 1 als het gaat om kwaliteit en smaak. Dat is niet voor niets. We zijn daarom ook erg blij dat er een nieuwe Belgische chocolatier op Nederlandse bodem is geland: Daskalidès zal menig chocohart sneller laten kloppen! Ze hebben al ruime ervaring in het vervaardigen van heerlijke, luxe chocolade: het bedrijf bestaat al sinds 1931! Maar de tijd staat niet stil, en dat weet ook deze chocolatier. Ze blijven innoveren, en presenteren de special edition van het chocoladehuis: chocolade zonder suiker. Dán proef je pas echt de weldaad van vavao.

De bonbons kenmerken zich door de hoge kwaliteit chocolade en de originele vulling. Dat ze er daarnaast ook oogstrelend uitzien, is mooi meegenomen op je bonbontière… Naast een aantal verkooppunten in Nederland kun je de bonbons ook helemaal naar wens digitaal bestellen. Gewoon, via het internet, vanuit je luie stoel ontdek je de verschillende smaken en soorten bonbons. Daarbij kun je al een snelle filtering maken op puur, melk of wit, en bekijk je rustig alle verschillende soorten.

daskalides vanille caramel

Buiten de traditionele pralines heeft het chocoladehuis Daskalidès ook een aantal limited editions in het assortiment, zoals de Pancake Party Pie, de Chocolade Speculaas Praline en de Jelly Jam Stroopwafel Cupcakes. Of wat dacht je van de Daskalides Favourites pralines, met een koffievulling uit Kenia, Santander -originechocolade uit Colombia of mousse met vanille uit Tahiti? Een kleine greep uit het enorme assortiment van Daskalidès. Stuk voor stuk kunstwerkjes, en een feest voor je smaakpapillen!

Via de website www.daskalides.nl kun je ook een eigen doosje bonbons samenstellen met bonbons. Je kunt ze zelfs cadeau doen, en een leuk kaartje laten meesturen!

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.