logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Dans met mij Mimi, Quaps


Mimi kan echt dansles geven door middel van interactie tussen het kindje en Mimi. Het kindje kan Mimi opdrachten geven door met het toverstafje op haar hoofdje te tikken.

Mimi, het rozkleurige wezentje, houdt van dansen en muziek. Met haar leuke melodietjes vindt ze niets leuker dan dansles te geven. Middels korte opdrachtjes zal ze dat dan ook doen: met de heupen wiegen, in de handen klappen, ga zo maar door: met Mimi in huis weet je dat je kind geen minuut stil hoeft te zitten, maar altijd lekker kan swingen.

Je kind kan echter ook opdrachten geven aan Mimi: in de doos zit een toverstafje, waarmee je de muziek kunt stopzetten of wisselen. Mimi houdt de toverstaf goed in de gaten: ze heeft goed door dat deze toverstaf de manier voor kinderen is om met haar te communiceren. Daarom zal ze de toverstaf ook goed volgen: zodra de toverstaf beweegt, zal Mimi de staf volgen. Komt de staf buiten haar bereik (3 meter) dan zal Mimi zich afvragen waar je kind is gebleven.

De danspop kent vele leuke bewegingen en melodietjes. Dankzij de wieltjes, die onder haar zitten, kan ze goed bewegen. Daarnaast kan ze haar staart, armen en hoofd bewegen, en dit alles op de maat van de muziek. Dankzij haar stevige materiaal (haar haren en antennes zijn van zacht pluche gemaakt), lieve en geduldige karakter en vrolijke melodietjes is Mimi geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Goed nieuws voor ouders: je kunt het geluidsvolume regelen!

Dans met mij Mimi, Quaps
Leeftijd: vanaf 18 maanden
Prijs: ca. 39,95 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.