Recensie: D3mon accessoires


De zomer nadert met rasse schreden. Dat wil zeggen dat de vakantie weldra zijn intrede maakt. Eindelijk meer vrije tijd en dus ook tijd om te gamen. De accessoires van D3MON dragen hun steentje bij aan een leuke game-vakantie en komt net voor de vakantie dan ook met nieuwe en exclusieve gadgets. Deze nieuwe producten moeten voor een nog betere game-beleving zorgen.

D3MON staat al geruime tijd garant voor een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding als het gaat om multimedia-accessoires. Het heeft zijn assortiment met het oog op de zomer uitgebreid met drie nieuwe producten, die het bestaande aanbod nog sterker en completer maken. De producten van D3MON zijn exclusief verkrijgbaar bij Game Mania, Free Record Shop en Bijenkorf.

Universele Car Adapter: de ideale reisgenoot voor het hele gezin (15 euro)
Een draagbare spelcomputer is vaak de ultieme zoethouder voor kinderen tijdens lange autoritten. Als de batterijen leeggespeeld zijn, is het dikwijls gedaan met de rust. Voor wie minder leuke taferelen in de wagen wil vermijden, heeft D3MON Accessories dé ideale oplossing. De Universal car adapter is de perfecte lader voor in de auto. Hij laadt niet enkel de meeste handheld-consoles van de kinderen op, maar dankzij de mini- en micro USB-aansluiting kunnen ouders ook hun mobiele telefoons opladen. Bovendien krijg je bij aankoop van deze adapter een handig opbergtasje. Zo hoef je in de toekomst ook niet meer uren te zoeken naar de juiste oplader. Kortom, een oplader voor het hele gezin. Bovendien is de lader ook buiten de auto om te gebruiken: de aansteker-aansluiting is gewoon los te koppelen, waardoor je een USB-kabel hebt die gewoon in je PC past. Hoezo, universeel?

Playstation 3 Move Pistol: voor wie extra beleving wil tijdens shooters (10 euro)
Shootergames zijn al bijzonder intens, maar dankzij het Playstation 3 Move Pistol van D3MON zal je tijdens het spelen van bijvoorbeeld Killzone of SOCOM nog wat extra beleving ervaren. Het Move Pistol is een bijzonder realistisch accessoire dat je Move-controller snel en eenvoudig omtovert tot een handpistool. Het Move Pistol bevat trouwens een echte trekkerfunctie en is ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Kwaliteit en plezier gegarandeerd dus. Het pistool is dan ook prettig uitgebalanceerd, waardoor hij niet naar voren wil kantelen. Het rubber einde van de Move controller is afgeschermd met een kunststof ring, zodat je ook niet meer extreem voorzichtig hoeft te doen met het neerleggen ervan. Wat lastiger is het open-en dichtmaken: let er goed op dat het bovenste deel goed is dichtgeklikt alvorens te gaan gamen!

Xbox 360 Kinect & Playstation 3 Eye Camera-houder (15 euro)
Je Kinect of Eye Camera bovenop je flatscreen plaatsen is niet langer onmogelijk, dankzij de Xbox 360 Kinect & Playstation 3 Eye Camera-houder van D3MON. Het ontwerp van deze houder is zo bedacht dat de stabiele basis kan aangepast worden aan de dikte van elke TV. Door de sensors bovenop je TV te plaatsen, krijg je ook veel meer bewegingsruimte. Ook aan de mensen die in het bezit zijn van een beamer is gedacht. De houder is namelijk voorzien van een optionele muurbevestiging.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.