logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Crossfire 1: Verslaafd aan jou, Sylvia Day

De hoofdpersoon van het boek, Eva, woont in New York met haar samenwoon-vriend (hij valt eerder op jongens dan op meisjes). Ze gaat werken als marketing-assistent bij een ontzettend groot kantorencomplex, dat in de handen is van Gideon Cross. Net als zoveel ondernemingen  in de omgeving overigens, want Gideon is een bezig baasje. En knap, bovendien, als we de mening van Eva mogen geloven.

En dat gevoel is wederwijds. Al sinds het moment dat de twee elkaar zien wil Gideon maar één ding: haar. Maar zij ziet dat niet zitten, en zijn hebberigheid overdondert haar dan ook. Ze houdt Gideon af, waardoor zijn passie naar haar alleen maar sterker wordt. Een pittig kat-en-muisspelletje ontstaat, waarbij de twee vol verlangen om elkaar heendraaien. Daarin wordt Gideon langzaam wat zachter en gevoeliger, en Eva wat harder en feller.

Uiteindelijk vinden ze elkaar, wat resulteert in spetterende scènes waarin expliciet omschreven wordt hoe de passie is opgebouwd en tot uiting komt. Ook knallende ruzies overigens, want zowel Eva als Gideon hebben een rumoerig verleden achter zich gelaten. Verslaafd aan jou leest ontzettend snel en gemakkelijk weg. Er zit een flinke vaart in het boek, mede dankzij de kleurige karakters die zich om het tweetal hebben verzameld en hun stempel drukken op de relatie. Leidraad daarbij is de obsessie naar elkaar toe: een onmiskenbaar verlangen, dat ze telkens naar elkaar trekt. Het is echt het perfecte boek voor alle liefhebbers van Vijftig tinten grijs van E.L. James: spannend, sensueel, opzwepend, met een écht goed en aansprekend verhaal.

Crossfire 1: Verslaafd aan jou, Sylvia Day
AW Bruna, september, 304 pagina’s, paperback.
Prijs: 15 euro. ISBN: 9789400502383


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.