logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Cristallo, specialist in kinder-mozaïekpakketten

cristalloAls je de site van Cristallo bekijkt, wordt je al helemaal enthousiast! Zeker weten dat de kinderen het helemaal geweldig vinden om met zo’n mooi werkstuk naar huis te gaan. De keuze is erg groot: fotolijst, spiegel of toch een van de dienbladen? En ideaal om te organiseren: de pakketten zijn helemaal compleet, zelfs aan een roerstaafje is gedacht! Er kan dus echt niets mis gaan. De handleiding is ook heel erg duidelijk omschreven, inclusief handige instructieplaatjes. Netjes afgewerkt en afgeleverd, topklasse!

De activiteit is geschikt voor:
De mozaïekpakketten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, afhankelijk van het pakket. Persoonlijk zou ik het eerder voor de wat oudere kinderen vanaf een jaar of 7/8 adviseren. Waarom? Ze zijn een lange tijd geconcentreerd bezig. En dat houden wat oudere kinderen nu eenmaal beter vol. Hoewel meisjes het misschien leuker vinden, zullen creatieve jongens en ook volwassenen het weten te waarderen.

Tijdsduur van het feestje:
Hoe lang je erover doet is een beetje afhankelijk van het pakket dat je kiest. Zo zijn bijvoorbeeld de dienbladen mini en de spiegels basic een stuk sneller te maken dan de knutselpakketten met Vario (kunststof) mozaïeksteentjes. De projecten variëren van 2 tot 3 uur. Mijn advies: houd de tijd ruim aan en zorg dat je tussendoor even een andere korte activiteit (spelletje/snoepje eten) doet.

 

Extra informatie:
Vanaf een jaar of 6 kunnen kinderen al mozaïeken. Echter kunnen er dan kinderen zijn die hun concentratie niet zo lang vast kunnen houden om het in een keer af te maken. Cristallo heeft ook een mozaïekpakket waarin 2 fotolijstjes zitten van 13×18 cm. Die projecten zijn niet zo heel groot en dus sneller klaar als je elk kind 1 zo’n lijstje geeft.

Website: Cristallo
Leeftijd:
vanaf 5/6 jaar
Kosten: € 7,50 tot € 9,95

[disclamerproduct]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.