Recensie: Creepeez, Zuru


Zuru Creepeez deden me in eerste instantie denken aan de kleverige octopus, Wacky Wally (lees hier de recensie over Wacky Wally). De figuurtjes tonen fantasierijke insecten, met aan ieder van hun zes poten, vervaardigd uit flexibel doch stug plastic, een rubber, kleverig balletje. Wat moet je er vervolgens mee doen? Simpel. Gooien tegen alles dat vertikaal(achtig) en glad is! En zien hoe stuntelig en lenig tegelijk de Creepeezz naar beneden komen buitelen. Hilariteit alom, kan ik je verzekeren! Dit wordt bovendien versterkt doordat het echt als een wezentje is vormgegeven, met een grappig gezicht op zijn grote hoofd en een klein lijfje.
Ook bij de Creepeezz is het op een gegeven moment echter gedaan met de pret: de ppotjes vangen toch wat vuil en vettigheid op (hoe schoon je huis ook is!) en de pootjes houden er dan al snel mee op. Jammer genoeg staat in de handleiding geen remedie vermeld, maar natuurlijk geven wij je die suggestie graag: afwasmiddel! Een beetje afwasmiddel met water, direct afdrogen (en natuurlijk even zichtbaar vuil wegvegen) en je Creepeez kan weer vrolijk naar onder komen buitelen.

Creepeez
Zuru. Leeftijd: vanaf 4 jaar. Prijs: 3 pond

Dit speelgoed bij: Zuru |  Amazon.com

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.