Recensie: Crea-play, University Games

Crea Play totaal met boekje

Houd jij ook zo van schilderen? Dan is Crea-play echt subliem voor je! Het zorgt ervoor dat je tekeningen helemaal tot leven komen. Je schildert met de kwast op het papier, en daarna kun je met je vingers zorgen voor geluid en muziek! Zorg ervoor dat je kwast in de natte verf hangt. Die verf zorgt dan voor een geleiding, en een bijbehorend geluidssignaal. Hoe verder je vinger van de penseel verwijderd is, des te lager het geluid. Zo kun je bijvoorbeeld een sirene maken, maar ook een piano, of een kwakende eend. Is de verf opgedroogd, dan houdt het overigens op met het geluid!

In het boekje staan een heleboel leuke voorbeelden, die je kunt maken met de machtige penseel. De penseel is overigens best groot om vast te houden, zeker voor kleinere kinderhanden. Het driehoekige basis zorgt ervoor dat het nog wat makkelijk vast te houden is, maar 6+ is wel de minimum! Het vierkante blokje bovenop zorgt voor de muziek, en het grappige hoofdje maakt het geheel af. Natuurlijk krijg je bij de set een doosje waterverf meegeleverd, maar je kunt ‘m ook gebruiken met enkel en alleen water. Houdt een doekje bij de hand voor de geverfde handen, en verven maar! Welke geluiden kun jij allemaal maken met dit leuke creatieve speelgoed? Laat het ons hieronder weten!

Crea-play, University Games
Prijs: 19,95

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.