Recensie: Crazy Monster, Goliath

Crazymonster packshot Blue bij1090[1]

Ben jij bang voor monsters? Nou, wij niet! Ze zijn namelijk supergrappig! Vooral de crazy monsters van Goliath. Die maak je namelijk helemaal zelf. Dus… wat wil je: één oog, of toch liever gewoon twee? Of juist drie of vier? En moeten de poten op z’n kop, of gewoon onder aan zijn billen? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt ze knutselen. Er zijn vijf verschillende monsterpakketten. Ieder monster heeft een eigen kleur en natuurlijk een heleboel lichaamsdelen, die je lekker kunt verwisselen. Zo kun je wel een heel bizarre monsterfamilie kleien!

De klei zelf zit verpakt in een handig klein doosje. Precies genoeg voor twee pakketjes klei, hoewel je ze beter uit elkaar kunt houden. Een monster maken is heel simpel. Je maakt eerst een lichaam van de klei, en gaat hem dan versieren met armen, benen, ogen, oren, tentakels en een gekke mond. Het figuur van het monster kun je helemaal zelf bepalen: lang en dun, rond, vierkant, een gekke blobber… de klei is stevig en laat zich goed kneden. Hij is wat stug en plakkerig. Daardoor blijft hij goed in de vorm staan waarin je hem kneed, en blijven de onderdelen goed plakken. Maar: niet vergeten om naderhand je handen met zeep te wassen, anders voelen ze een beetje plakkerig!

Maak het gevaarlijkste monster uit je dromen en vernietig het daarna voor altijd. Of bouw het liefste monstertje aller tijden en hou het voor altijd bij je. Er zijn vijf monsters, in vijf kleuren: blauw, groen, rood, oranje en paars. Elk monster heeft een eigen set met lichaamsdelen.

Crazy Monsters, Goliath
Prijs: 6,99 euro. Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Speelgoed koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.