logo-liggend-wit-donkerblauw

Recensie: Cougar hunting, BFD Home Entertainment

Cougar Hunting cover

In Cougar Hunting gaat het over een dankbaar onderwerp binnen de tiener-films: seks. Die jongens willen dat maar al te graag. De reden? Een van de drie jongens is zojuist gedumpt door zijn vriendinnetje, omdat hij nog niet toe was aan seks: hij wilde wachten op ‘de ware’ en twijfelde of zij dat wel was. Grote onzin, zo vinden zijn twee vrienden, dat is geen reden om te wachten! Als het drietal hoort van Aspen, een skigebied waar oudere vrouwen maar wat graag het bed delen met jonge knapen, hoeven ze niet lang te wachten en gaan ze op pad: Cougars wachten!

De film zelf is dan ook niet bepaald van extreem hoge kwaliteit. De grappen zijn van iets hoger niveau dan de meeste puberale films binnen dit genre, maar ook hier wordt met poep gegooid. Letterlijk. Leuker om te zien is de ontwikkeling van de drie karakters, en de verschillende vrouwen waarmee ze aanpappen: het blijkt namelijk nog lang niet zo eenvoudig met deze dames het bed te mogen delen, en de ervaringen wisselen dan ook enorm. Zeker wanneer één van de drie het helemaal niet gemunt heeft op een dame die twee keer zijn leeftijd heeft, maar ‘slechts’ die van hemzelf. De nodige misverstanden zorgen ervoor dat de film toch nog vermakelijk wordt, en hoewel de film grotendeels voorspelbaar is blijken er toch een aantal leuke en originele wendingen in te zitten.

Cougar Hunting, BFD Home Entertainment

Tijdsduur: 88 minuten, Komedie.
Verkrijgbaar op: DVD (ca. 10 euro)

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.