logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Cobb grill on the go, David Cheer

Cobb grill on the go

Heb je een Cobb barbecue? Dan prijs je jezelf gelukkig met een handig en bijzonder veelzijdig middel om je eten te bereiden. Maar de vraag is altijd: hoe? en wat? Op de Cobb website staat veel recepten en tips, maar het is toch wel handig om er een aantal van gebundeld op papier bij de hand te houden. Grill on the go is een superhandig boekwerkje, waarbij verschillende technieken worden getoond om het meeste uit je Cobb te halen. Bijzonder handig is bovendien dat je kunt zien wat je met de verschillende accessoires kunt doen: de grillplaat, bakplaat en het rooster, bijvoorbeeld.

Zo leer je niet alleen hoe je een flink stuk vlees bereid, maar ga je ook een pizza bakken, drumsticks, je gaat roken in de Cobb, zelfs een knoflookstobroodje en nagerechten mogen niet ontbreken. Daarbij vormt het boek een sublieme handleiding voor de Cobb. Bij ieder gerecht staat welke accessoire je zou moeten gebruiken, en zelfs hoeveel briketten er gebruikt worden. En dat is een punt dat je normaal een paar pogingen zou kosten, een welkome aanvulling dus!

De gerechten in het boekje zijn goed uitgeschreven. Zo staat er hoe lang je de Cobb moet voorverwarmen, en hoe lang de kookplaat voorverwarmd moet worden. Soms staan er ook alternatieven vermeld bij een recept, of variatietips. Handig, praktisch en vooral: lekker! Ieder recept is bovendien voorzien van een smakelijke foto, dat het hele boekje zeker goed doet.

Benieuwd naar onze ervaringen met de Cobb? Lees hier onze recensie!

Cobb grill on the go, David Cheer
Cobb holland, maart 2012, 79 pagina’s, hardcover.
Prijs: 14,95 euro. ISBN: 9780620435932


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.