logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Canei Hugo


Canei heeft een nieuwe smaakvariant: Hugo. En je raad het al, deze wijn is gebaseerd op de gelijknamige frisse cocktail van mousserende wijn, vlierbloesem, limoen en munt. Hugo is dit jaar een flinke opmars begonnen om de wereld te veroveren, en heeft vanuit zijn oorsprong uit Noord-Italië inmiddels ook ons land bereikt.

De fris-zoete cocktail Hugo laat zich prima mengen met andere dranken, zoals de toegankelijke Canei. En dat hoef je niet meer zelf te doen, want Canei brengt deze verrassende wijncocktail nu uit als premix. Canei Hugo is fris, fruitig en verrassend van smaak. Dankzij de Hugo is de Canei nu nog sprankelender en toegankelijker voor een groot publiek. Je drinkt ‘m als aperatiefje, maar ook gewoon voor een lekker-tussendoor-momentje is hij perfect geschikt. Lekker fris in een groot wijnglas gevuld met ijsblokjes, verse munt en een limoenschijfje. Met Canei Hugo maak je ieder moment eigenlijk wel feestelijk, waarbij je d’r nog een schepje bovenop kunt doen door de drank in een gekoeld champagneglas te schenken. Lekker voor een romantisch ontbijtje! Canei Hugo bevat slechts vijf procent alcohol en is daarom een zeer toegankelijk drankje.

Vanaf nu is Canei Hugo exclusief te koop bij Jumbo Supermarkten voor maar €3,99.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.