logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Calvin Klein Eternity Now for men


calvin klein eternity for men

Calvin Klein komt met twee nieuwe geuren: ETERNITY NOW voor mannen en vrouwen. Daarin proberen ze de geur te vangen van de nieuwe liefde. Weet je nog, die onbevangen emoties en heerlijke spanning? Het gevoel dat jullie relatie voor eeuwig is? Lekkere luchtige geuren passen daar perfect bij. Mannelijk en vrouwelijk in de basis, maar niet zwaar. Lekker luchtig, lekker fris. Lekker vrij. En die emoties zijn zeker goed terug te vinden in deze geur. Wij mochten de mannengeur uitproberen.

Daarbij valt op dat de geur niet zwaar, stoer of mannelijk is, maar eerder fris. De geur begint met een geur van gember, kokoswater en steranijs. Daarna komen wat zoetere geuren naar voren, die hem zo lekker licht en luchtig maken. Vooral de warme geur van patchouli valt op, en daarbij ruik je ook een vleugje vanille. Heel erg lekker, en als je daar al niet vrolijk van wordt weet ik het ook niet meer. Verder zitten er frisse stervrucht doorheen, en krijgt het een stoer randje door cederblad en de tonkaboon. De flacon is ook zeker stoer, het lijkt een zwevend flesje te zijn, door de dikke glazen rand: de onderkant en zijkanten hebben een dikkere strakke omlijning, met een licht tabs toelopende vorm binnenin. De kunststof dop heeft een erg leuk detail: het logo staat erin verwerkt.

De vrouwelijke geur, zo belooft Calvin Klein, is een beetje bloemig. Fris in ieder geval. Volgens Calvin Klein komt dat door de geuren van “sappige nectarine, succulent lychee en kweepeer sorbet.  de huid omhullen met licht fruitige nuances die een onderscheidende, jeugdige energie uitstralen. Het hart bloeit op met een bloemenboeket van pioenroos, perzikbloesem en bedauwde bloemblaadjes van neroli, wat leidt naar een zachte kasjmieren voile met sporen van het sensuele ambrox en kostbare muskus die de aantrekking en kracht van een prachtig liefdesverhaal langzaam ontvouwen.”

ETERNITY NOW Calvin Klein

Eau de Parfum spray 30 ml € 46,11*
Eau de Parfum spray 50 ml € 67,22*
Eau de Parfum spray 100 ml € 89,94*
Body Lotion 200 ml € 28,33*
Shower gel 200 ml € 36,11*

recensie-6781De Eternity Now vrouwengeur kenmerkt zich door:
Een heldere, verslavende bloemengeur
Top: sappige nectarine, lychee, kweepeer sorbet
Hart: pioenroos, perzikbloesem, nerolibloemblaadjes
Basis: kasjmier voile, ambrox, sensueel muskus

ETERNITY NOW for men Calvin Klein

Eau de Toilette spray 30 ml € 38,33*
Eau de Toilette spray 50 ml € 56,11*
Eau de Toilette spray 100 ml € 68,83*
Hair and Body Wash 200 ml € 26,11*
Deodorant Stick 75 gr € 21,67*

De Eternity Now mannengeur kenmerkt zich door:
Een sappige, oriëntalse fougére geur
Top: pittige gember, kokoswater, steranijs
Hart: stervrucht, cederblad, patchouli
Basis: Marokkaans cederhout, tonkaboon, vanille

[Beauty_Shop]

 

 

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.