logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Calvé Broodje Unox saus. Het lekkere broodje Unox maak je nu gewoon thuis


calve broodje unox saus

Je ziet ze tegenwoordig op heel veel plekken.Van die eettentjes waar je terecht kunt voor een origineel broodje Unox. Voor het geval je door misschien nog niet bekend mee bent: dat is een krokant pistoletje, dat bovenlangs is doorgesneden en belegd is met een stuk Unox rookworst.

Tot zover is er eigenlijk nog niet eens zo heel erg veel bijzonders aan de hand. Je zou het zo kunnen maken, eventueel met een zelf kleingesneden Unox rookworst. Het wordt juist moeilijker als het aankomt bij de saus! Die unieke mix van zuur en pittig blijkt onmogelijk om na te bootsen. Gelukkig hoeft dat nu ook niet meer, want fabrikant Calvé introduceert een nieuwe en unieke saus die speciaal gebotteld is voor dat ultieme broodje Unox rookworst.

De saus heet dan ook niet voor niets Unox rookworst saus. Goed gekozen, nietwaar? Dat roept bij mensen meteen een herkenbaar beeld op. Toch doet de saus zich daarbij wel flink tekort, want je kunt de saus natuurlijk ook op veel andere gerechten gebruiken. Zo blijkt hij overheerlijk te zijn een eenvoudige boterham met kaas, maar wat dacht je van een fris zure tint bij een broodje gezond, of als snacksaus bij bijvoorbeeld een lekkere pak krokante frieten of gefrituurde snack? Geweldige combinaties zijn te maken met deze en nog veel meer lekkere hapjes!

De saus zit natuurlijk in de welbekende stafles van Calvé. Je kunt hem makkelijk op zijn kop zetten op de dop, waardoor de saus direct klaar is voor gebruik. Hij is mooi glad van structuur, zonder stukjes of grotere ingrediënten. Daardoor kun je hem makkelijk aanbrengen op welk gerecht je dan maar voor je snufferd hebt. Maar vergeet niet, het blijft de Broodje Unox Saus. Dat is uiteindelijk toch de beste match.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.