logo-liggend-wit-donkerblauw

Geniet van Buurman en Buurman: al 40 jaar beste vrienden

buurman en buurman Je kent ze vast wel: de twee grappige mannetjes Pat en Mat, in het Nederlands ook wel Buurman en Buurman genaamd. Wat je misschien niet wist, is dat dit tweetal al veertig jaar de beste vrienden is! En al bijna veertig jaar zijn ze wereldberoemd. Dat moet gevierd worden met een geweldige serie filmpjes, en dat kun je doen met deze dvd of blu-ray. Hier kun je genieten van zes geweldige filmpjes, waarin de twee buurmannen met hun kenmerkende shirts en grappige hoedjes de meest bizarre klussen uitvoeren, waarbij het alsmaar erger wordt. Buurman en Buurman zijn inmiddels echte cultklassiekers geworden, waar jong en oud van mag genieten. Schaam je dus vooral niet als je dubbel van het lachen op de bank ligt als één van hen (nee, ik kan ze zelf ook niet uit elkaar houden) weer met een nieuw stuk gereedschap komt om een sinaasappelpers te maken, omdat die uit de winkel niet werkt, of als ze bezig zijn met het monteren van wieltjes onder een hometrainer, omdat het uitzicht binnen zo saai is. Alledaagse problemen worden flink opgeblazen en met het geweldige klustalent van deze twee mannen opgelost. Als ze eerst maar eens zouden nadenken voor ze ergens aan beginnen! Over Buurman & Buurman – Al 40 jaar beste vrienden! Buurman & Buurman bestaan 40 jaar en dat mag gevierd worden! Een uur vol inventief geklus met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. Buurman & Buurman – Al 40 jaar beste vrienden! is een compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige, maar altijd positieve buurmannen. De compilatie bestaat uit vijf gloednieuwe, nooit vertoonde afleveringen en twee klassiekers, die helemaal zijn opgepoetst naar de hoogste technische standaarden. Zonder plakband en spijkers trouwens! Aan de lopende band bedenken de vrienden nieuwe klusideeën om hun levens nog leuker en handiger te maken. Soms loopt je immers tegen probleempjes aan die je niet had kunnen voorzien. Zo is het dak van je schuurtje niet mooi genoeg, blijkt het knap lastig te zijn om een levensgrote cactus naar binnen te sjouwen en zijn er nog een paar andere lastige probleempjes. Het resultaat liegt er niet om: met hun eigenzinnige geklus is niets in huis veilig en de ravage blijkt enorm. Vol goede moed zien de buurmannen dit als een mooie aanleiding voor een nieuwe klus en lossen ze de mankementen samen weer op!

Informatie

Buurman en Buurman: al 40 jaar beste vrienden, Just Film Entertainment Tijdsduur: 60 minuten, Animatie. Leeftijd: vanaf 4 jaar. Verkrijgbaar op: DVD, Blu-ray

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. […] bioscoop. Wij mogen 2 geweldige prijzenpakketten verloten. Daarin zitten een doeboek en de dvd Buurman en Buurman – al 40 jaar de beste vrienden. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 2 […]

 2. Sonja Hubregtse avatar
  Sonja Hubregtse

  Onze 2 kids zijn altijd van Buurman en Buurman aan het genieten,
  en laten bijna geen uitzending niet schieten.
  Ze liggen regelmatig in een deuk om hun plannen,
  het zijn soms ook wel klunzige mannen 😉
  Vooral het kapotte schilderij was een leuk avontuur,
  Het werd goed opgelost door een gat in de muur.
  Zo was het een “echt” schilderij aan de wand,
  En gaven ze elkaar trots een hand !

 3. Ineke Hermans avatar
  Ineke Hermans

  Zo super leuke serie! Ik vraag me steeds weer af hoe ze al die situaties toch steeds verzinnen. Blijft gewoon leuk om te zien.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.