logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Bubble Froot

BubbleFroot logoEr is een nieuwe snack in Nederland: de Bubble Froot. Een milkshake, maar dan anders. Dat ‘anders’ zit hem in twee dingen. Ten eerste worden de Bubble Froots gemaakt van gekoelde melk (of soja), ijsklontjes, smaakstoffen en een speciaal mengsel van vruchtensapbolletjes, die onder in de beker komen.

De ijsklontjes worden gecrushed, waardoor je een beetje een sluchpuppie-achting milkshake krijgt. De toegevoegde smaakstof zorgt hierbij voor de smaak van de melk. De beschikbare smaken zijn tot nu toe aardbei en perzik. Die smaken zijn puur natuur, zonder kunstmatige smaak en/of kleurstoffen. Zo kun je dus knap gezonde milkshakes drinken!

Het meest bijzondere zijn wel de vruchtenbolletjes, die als eerste in de beker geschept worden. Deze kun je via het brede rietje opdrinken, en zorgen voor een echte smaakexplosie. De vruchtensap zit verpakt in een zacht, eetbaar bolletje, dat uit elkaar knapt als je er op bijt. Heel bijzonder en lekker!

Voor de smaak van de Bubble Froot zelf moet je houden. Het is namelijk een beetje afhankelijk van hoe groot de ijsklontjes zijn die erbij worden gedaan, en hoe goed ze worden gecrushed. Zelf heb ik ze ook gemaakt met standaard schepijs, en dat zorgt wel voor een intensere smaak, en een iets vertrouwder en gladder mondgevoel. Wordt de Bubble Froot goed gemaakt, dan is het eigenlijk het grote en gezonde broertje van de slush puppie. Lekker fris, fruitig, en vooral gezond!

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.