logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: BROS Bubbels

Bros Bubbles (3)

Goed nieuws voor chocoladeliefhebbers: BROS komt dit voorjaar met BROS Bubbels! De bekende luchtige BROS-chocolade in hapklare bolletjes. Lekker krokant om op te bijten, of heerlijk om weg te laten smelten in je mond. Deze luchtige BROS Bubbels zijn verkrijgbaar in twee smaken: melkchocolade bubbels en witte bubbels met melkchocolade. Daarbij heeft die laatste bovendien een overduidelijke caramelsmaak en -geur.

Bros Bubbles (2)De BROS Bubbels zorgen voor een nieuw moment om de BROS chocolade te eten. Niet meer als reep, maar als een soort chocoladesnack, bij de televisie of tijdens een film. Of als decoratie op een taart of dessert, natuurlijk (heerlijk om ‘m in stukjes gehakt door ijs te roeren!). Maar de bubbels zijn vooral geschikt om samen van te genieten en te delen. De melkchocoladevariant heeft een overduidelijke volle chocoladesmaak, die zelfs een beetje neigt naar puur: voor de echte chocoholics dus. De variant wit-melk is daarentegen een stuk zoeter, waar vooral de karamelsmaak aan bij draagt. Welke variant onze voorkeur heeft? Dat ligt netjes in het midden: een volwassene en een kind voor melk, de andere twee gaan voor de wit-melkvariant. Een goede reden om ze allebei in huis te halen en ze gewoon lekker te mixen!

Uiteraard zijn ook deze BROS producten gemaakt binnen het Nestlé Cocoa plan met oog voor de leefomstandigheden van de cacaoboer. De twee smaken Bubbels zijn verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. De consumentenadviesprijs is € 1,99 en de producten zijn 135 gram. De genoemde prijs kan per verkooppunt verschillen.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.