logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Bottega Veneta Pour homme extreme


recensie-5196Discretie, kwaliteit en ongeëvenaard vakmanschap – Bottega Veneta heeft sinds haar oprichting in Vicenza in 1966 een nieuwe standaard van luxe geïntroduceerd. Bottega Veneta, dat gebaseerd op de tradities van de Italiaanse meesterleerbewerkers en vermaard is om haar uitzonderlijke lederwaren. De principes die het merk omschrijven blijven onveranderd: uitmuntend vakmanschap, innovatief design, eigentijdse functionaliteit en de allerbeste materialen. Een constante factor is ook Bottega Veneta’s betrokkenheid bij haar ateliers waar vakkundige ambachtsmannen traditioneel meesterschap combineren met indrukwekkende innovatie. Inderdaad, aan Bottega Veneta ́s benadering van luxe ligt een ongewone en briljante samenwerking tussen ambachtsman en designer ten grondslag. Een partnerschap dat perfect gesymboliseerd wordt door het kenmerkende ́intrecciato ́ – geweven – leer van het huis.

EEN MARKANTE STAP: DE LANCERING VAN BOTTEGA VENETA POUR HOMME EXTRÊME

Bottega Veneta Pour Homme Extrême is de opvolger van de basisgeur van Bottega Veneta. Het is intenser en sensueler dan zijn voorganger. Een geur voor echte mannen, een geur waar zelfs de meest ingezakte kantoortijgers stoerder van gaan lopen. Een volle geur van aarde en bossen, aangevuld met elementen van kruiden en leer, die lang blijven hangen. De geur bevat versterkte noten van labdanum en Spaanse peper die een nieuwe rijkdom en karakter onthullen terwijl de kern van de geur dankzij de houtachtige aromatische noot behouden blijft en versterkt wordt door intensere leernoten. De flacon heeft de zachte contouren en de krachtige vormen van Bottega Veneta Pour Homme, met een matte zwarte gevlochten ́intrecciato ́ basis. Het stevig zwart en platina etiket geeft de zelfverzekerde, discrete mannelijkheid weer van de Bottega Veneta herenkleding. Een echte geur voor mannen die ergens voor staan, voor mannen waar je op kunt steunen.

BOTTEGA VENETA POUR HOMME EXTRÊME – DE LIJN

Eau de Toilette 50 ml € 65,65*

Eau de Toilette 90 ml € 88,89*

* adviesverkoopprijs

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.