logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Boss Bottled Intense

hugo boss intense

Hugo Boss Fragrances komt met Boss Bottled Intense, een update en een upgrade van de alom bekende Boss Bottled: de Boss Bottled Intense is iets voller van geur en iets krachtiger, vooral dankzij een nadrukkelijke aanwezigheid van houtgeuren, kaneel, vanille en pittige groene oranjebloesem. Boss Bottled Intense opent met noten van pittige groene oranjebloesem, aangevuld met knapperige appel. Het hart bestaat uit een rijke mix van geranium, kaneel en kruidnagel, die overgaat in een basis met een flinke dosis sandelhout, aangevuld met sensuele vanille… één en al raffinement.

Dat maakt dat de geur nog steeds heel volwassen ruikt, voor een man die weet waar hij voor staat. Zelfverzekerd, maar aardig en zacht, met een beetje mysterie om hem heen. De flacon is qua vorm hetzelfde als het origineel, en ziet er dus heel vertrouwd strak en mannelijk uit, maar de vloeistof is donkerder van kleur. Boss Bottled Intense past daardoor helemaal bij de moderne man, die ‘niet gebonden is aan de regels van vroeger en succes in alle aspecten van het leven nastreeft’.

De geur blijft bovendien goed hangen, hij vervliegt niet te snel. Ondanks het zoete karakter van de geur is hij toch mannelijk, en niet echt een zomergeur, zoals je vaker bij zoete geuren verwacht. Een aanrader voor de Boss Bottled-gebruikers, maar ook als je soms wisselt van geur moet je deze zeker eens proberen.

BOSS BOTTLED INTENSE 50ML €65,-
BOSS BOTTLED INTENSE 100ML €87,-

[Beauty_Shop]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.