logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Bondi Chai Tea Latte


Voor iedereen die wel eens avontuurlijk wil variëren is er Bondi Chai Tea Latte. Een glas Bondi Chai Tea Latte, vers bereid met opgeschuimde warme melk is een romige drank gemaakt van Darjeeling thee-extract, vanille, verkwikkende specerijen en honing. Een volwassen alternatief voor koffie en thee. Bondi Chai Tea Latte geeft een heerlijk ontspannen gevoel met een kleine kick.

Bondi Chai is er in twee verrassende smaken: Club Cinnamon (een verwarmende smaak van kaneel, Darjeeling theeextract, honing, anijs en gember) en Vanilla Honey (de zachte zoete smaak van honing, vanille, Darjeeling thee-extract en gember). beiden worden gemaakt van warme melk, al dan niet opgeschuimd met het stoompijpje van een espressoapparaat (wat de Bondi Chai wel een meerwaarde geeft, overigens). In de horeca zul je hem altijd zo geserveerd krijgen, of het moet als Frappuccino zijn, met ijs, of een ander verrassend recept. Maar de basis: met opgeschuimde melk. Onlangs is het echter ook mogelijk geworden om deze lekkernij thuis te drinken. Heb je niet de mogelijkheid om de melk zelf op te schuimen, dan kun je ook met opgewarmde melk (eventueel in de magnetron) genieten van de lekker volle en zoet-warme smaak van dit heerlijke alternatief voor een cappuccino. Een perfecte drank voor niet/koffiedrinkers die eens wat krachtigers willen drinken!

Tea Latte
Bondi Chai. Verkrijgbaar in de horeca, maar ook online te bestellen.
Prijs: Thuis vanaf 68 cent per portie

Meer informatie over Bondi Chai vind je op: Bondi Chai Tea Latte website

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.