logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Boc’n roll lunchzak

Lunchen is altijd een leuke en fijne bezigheid. Zeker als je niet direct naar de bedrijfskantine loopt voor een snelle (en vaak vette) hap, maar ‘s ochtends je eigen maaltje bij elkaar smeert. Maar hoe neem je zoiets mee? Een gewone boterham past nog wel in een lunchtrommel, maar een specialer broodje wordt al snel moeilijker.

De oplossing zit hem in het materiaal waarin je hem inpakt. Een tijdje terug recenseerden we al de Lunchskins: een broodzakje die voorzien is van een speciale coating, die daardoor zo goed als luchtdicht is. Een nadeel daarbij was de sluiting, die niet altijd helemaal goed bleek (met uitgedroogde boterhammen tot gevolg) en het schoonmaken. Een zakje heeft namelijk hoekjes!

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Dat kan dus beter, en de logische opvolger hierop is de Boc’n roll: een stoffen lunchwrap. Een degelijke katoenen doek, voorzien van een kunststof laag en een klittenbandsluiting. Daarmee pak je je lunchpakket gewoon in, net zoals je met een wrap zou doen. Het is lastig uitleggen, maar gelukkig kun je hieronder op het filmpje zien hoe dat in z’n werk gaat.

En werkt het? Jazeker! Zonder problemen. Het is soms even zoeken naar de meest luchtdichte manier van inpakken, maar dat is zo verholpen. Leuke en prettige bijkomstigheid is dat je ook meteen een handige placemat bij de hand hebt. Perfect voor bijvoorbeeld in de dierentuin of op pad, zo hoeft je eten nooit op zo’n vies tafeltje te liggen! En na het eten vouw je de Boc’n Roll gewoon op en neem je hem zonder probleem mee.

Schoonmaken is eenvoudig: je kunt de kunststof zijde even schoonvegen met een schone doek, of even meenemen in het afwaswater. Ook de wasmachine is een optie: tot 30 graden kan hij gewoon mee met de was. Maar: niet in de droger of strijken! En dat is ook niet nodig, want het stof is stug genoeg om niet te kreuken.

Boc’n Roll
Prijs: 8,50 euro

Dit product bij: http://broodtrommelstore.nl/

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pT-8LfGUq6g&feature=youtu.be]

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.